Bold Eagle är favorit att ta hem Elitloppet 2018

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I helgen är det dags för årets stora travlopp i Sverige när Elitloppet går av stapeln på Solvalla. Den franska hästen Bold Eagle är precis som i fjol favorittippad knappt före den amerikanska hästen Propulsion.

Förra året var Bold Eagle den främsta favoriten att ta hem Elitloppet. Men trots seger i heatet så blev det bara en fjärde plats i finalen. Inför årets Prix’Amerique var Bold Eagle en av förhandsfavoriterna. Men det blev till sluts en andra plats bakom Readly Express och före  Propulsion.

Bold Eagle och Ringostarr Treb väntas vinna heaten

Bold Eagle har en bra position i det första heatet och väntas vinna heatet till låga 1,60 gånger pengarna hos Unibet, utan konkurrens. I det andra heatet är Ringostarr Treb favorit att vinna till oddset 1,75 och med Propulsion som utmanare till vinnaroddset 2,40.

Bold Eagle är vinnarfavorit i finalen

I finalen väntas det dock bli en uppgörelse mellan Bold Eagle och Propulsion om vi går efter Unibets odds. Ett bet på att Bold Eagle vinner finalen ger just nu oddset 2,60 och Propulsion som vinnare av finalen ger oddset 3,00. Unibet håller även Ringostarr Treb som en utmanare om finalvinsten till oddset 4,00.

Outsiders i Elitloppet-finalen

Unibet håller den amerikanska hästen Volstead (med ett svenskt stall) som den främsta utmanaren bakom topptrion men till hela 18,00 gånger pengarna. Den franska hästen Dreammoko (som är son till fjolårets vinnare Timoko) spelas till oddset 27,00 och den svenska hästen Rajesh Face till 33,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för de senaste oddsen på Elitloppet

Kolla in alla oddsen och mer info om Elitloppet här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 maj, 2018