Bra odds på motiverat Åtvidaberg

:ladbrokes-logo:Idag spelas fyra allsvenska matcher. Två av dem är mycket intressanta med tanke på bottenstriden. Åtvidaberg har chansen att plocka livsviktiga poäng när man tar emot Häcken och BP har en något tuffare motståndare i IFK Götebeorg.

Mjällby-Halmstad 1,95-3,30-3,75
Hemmalaget har gjort en svag höst, och tappat i striden om en topp-4 placering. Kan vara si och så med motivationen för dagen. Allt annat kan sägas om HBK som måste vinna för att hålla avståndet till botten. Joe Sise är i kanonform för Halmstad. Patrick Osiako saknas på grund av avstängning för Mjällby. I HBK ska det inte vara några större problem med skador. Mjällby är klassen bättre, men motivationen talar för bortalaget. Skrällchans finns!

Trelleborg-Djurgården 2,30-3,25-2,95
Tung avstängning för DIF, Daniel Sjölund saknas. Sjölund som varit den mest bidragande anledningen till DIF:s lyft i höst. Som vanligt en del småskavanker i hemmalaget och startuppställningen lär vara osäker. Båda lagen har lyft till mer eller mindre säker mark efter en darrig start, och vi kan få se två lag spela utan större press här. Drugge är formstark för TFF och ryktas vara på väg till Blåvitt. Öppen match på förhand där laget som vill mest vinner.

Åtvidaberg-Häcken 2,65-3,20-2,55
Dominic Chatto avstängd för bortalaget, medan hemmalaget får avvara Bruno Marinho av samma anledning. Paulinho aviserade nyligen att han inte ämnar stanna i Häcken, dock ingen större förlust om man ser till den här säsongen då han varit väldigt skadedrabbad. Åtvidaberg måste fortsätta kriga för varje poäng, precis som man gjort framgångsrikt på slutet. Återigen, större motivation hos hemmalaget, men klassen finns hos Häcken. Oavgjort.

Brommapojkarna-IFK Göteborg 3,05-3,25-2,25
Tränarbyte i BP! Kim Bergstrand har fått lämna skutan och in har Roberth Björknesjö kommit. Återstår att se om det ger den kortsiktiga effekt BP är ute efter. BP saknar Babis Stefanidis pga avstängning. Änglarna är formstarka och får tillbaka ett gäng gubbar efter avstängningar. IFK är klassen bättre men vissa frågetecken lär finnas kring motivationen. Svårbedömd match där BP kan uppträda annorlunda än tidigare på grund av tränarbytet. Kryss på förhand.

Spela Allsvenskt på :Ladbrokes: