Bra odds på Söderling och Lövkvist

Helgen bjuder på flera intressanta spel trots att utbudet inte är det största. Tour de France och Allsvenskan står på programmet, men vi börjar med fredagens kvartsfinalspel i Båstad där Robin Söderling möter världsfyran David Ferrer.

I Båstad rullar tennisveckan vidare och singlarna har nu nått kvartsfinal i Swedish Open. De svenska hoppen Robin Söderling och Björn Rehnqvist ställs mot förhandsfavoriten David Ferrer respektive Fernando Verdasco. Störst hopp ställs till Söderling som trots att han möter fyran på världsrankingen har en bra chans att ta sig vidare. Oddset 2,75 hos :canbet: lockar helt klart.

Tour de France cyklisterna kämpar vidare och precis som igår väntar en halvsvår etapp under fredagen. Thomas Lövkvist ska försöka försvara sin sjätteplats och den vita ledartröjan i ungdomstävlingen och har en tuff helg framför sig. På lördag väntar visserligen en mellanetapp men på söndag börjar touren på allvar då cyklisterna når Pyrenéerna. Ett spel på Lövkvist som vinnare i ungdomstävlingen ger 8 gånger pengarna hos :sportingbet:.

Helgen bjuder även på Allsvensk fotboll. På lördag reser regerande mästarna IFK Göteborg till Stockholm för match mot Djurgården. Två formsvaga lag där ett oavgjort resultat ligger nära till hands, men Odds Online tror ändå på hemmavinst till 2,40 hos :888sport:. Under söndagen spelas även IFK Norrköping-Kalmar FF och Gefle-Trelleborg.