Buda på Elitloppspaket – stöd Cancerfonden

Sugen på en riktig VIP-upplevelse under Elitloppet på Solvalla? Gå då in på Tradera.se och lägg ett bud på ATGs exklusiva VIP-paket till Elitloppet – och stöd samtidigt Cancerfondens kampanj mot prostatacancer.

Nästa söndag är det dags för årets Elitloppet med Extra V75. Världens snabbaste hästar, världens bästa kuskar och drygt 30 000 travfans kommer att finnas på plats på Solvalla.

När Robert Aschberg och Gert Fylking, på sin vandring från Ystad till Haparanda, i fredags besökte Skelleftetravet, fick de förutom 20 000 kronor (10 000 från ATG och 10 000 från STC, till Cancerfondens kampanj ta emot ett exklusivt VIP-paket till Elitloppet av ATG.

Nu finns VIP-paketet till försäljning på Tradera.se.

– Totalt har svensk travsport bidragit med 50 000 kronor till kampanjen. I samband med Elitloppet, som är årets största händelse inom travsporten, ville vi också hitta en annorlunda aktivitet som både kan engagera fler människor och ge Cancerfonden ytterligare pengar. Hela köpesumman från auktionen kommer att tillfalla Cancerfonden, säger Kerstin Wallentin, Kommunikationschef på ATG.

Det exklusiva VIP-paketet till Elitloppet innehåller:
* Inrikesresa tur och retur till Stockholm
* Övernattning i dubbelrum på Stockholm Plaza, natten mellan lördag och söndag
* Plats i VIP-tältet på Solvalla, både lördag och söndag
* Mat och dryck i VIP-tältet, båda dagarna
* Entré och program, båda dagarna
* Transfer till Solvalla och hotellet.

Auktionen på Tradera.se pågår fram till onsdag 27 maj kl 22.00.

*källa: ATG

Skribent: Johan

Skriven den 25 maj, 2009