Bundesliga: HSV – Werder Bremen

:expekt-logo:Det kommer att bli en tuff kamp mellan Hamburg och Werder Bremen i den Tyska Bundesliga. Det är en viktig match för två lag som vill klättra uppåt i tabellen. Antingen för att undvika nedflyttning eller för att slåss för en plats bland topp fem. Hos :Expekt: kan du hitta de bästa oddsen på matchen.

Werder Bremen har varit en klubb att räkna med för några år sedan. Men det går trögt just nu och de ligger långt ner i tabellen. De är dags för dem att börja klättra nu, annars får de står till svars inför sina fans. Det är lite sent nu att slåss om en Champions League plats eller UEFA-kuppen. De får istället akta sig föra att hamna undre nedflyttningssträcket, och det vore oacceptabelt.

Hamburg fick styck i derby mot St. Pauli och är nu sugna på revansch. Det är annars en mycket viktig match för Hamburg. Om de inte vinner denna match är det troligt att de har tappat alldeles för mycket mark uppåt. Vinner de matchen har de bara en poäng upp till UEFA-kuppplats. Men det är många lag som ligger tätt bakom i tabellen, så det gäller för Hamburg att inte tappa.

Det som är roligt för Svensk del är att Denni Avdic, som ännu inte debuterat, troligen kan få hoppa in i matchen eller kanske till och med starta.

Odds hos Expekt

Matchen slutar

1 1.90 – X 3.35 ?2 4.00

Halvtid

1 2.60 – X 2.05 – 2 4.50

Mål över/under

under 3.5 mål 1.40
över 3.5 mål 2.70

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 februari, 2011