Bundesliga: Toppmöte mellan Dortmund och Bayern München

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Ett skadedrabbat Dortmund tar emot Bayern München i lördagens stormöte i Bundesliga. Spelbolagen håller gästande Bayern som favorit att bryta Dortmunds hemmasvit.

Matchstart: 18:30
TV: Eurosport
Odds (1-X-2): 3,20 – 3,40 – 2,15 (betway)

Dortmund obesegrade på hemmaplan denna säsong

Efter tolv spelade omgångar är Borussia Dortmund fortfarande obsegrade på hemmaplan i årets upplage av Bundesliga. Men inför kvällens toppmöte mot gästande  Bayern München talar oddsen för en förlust för Dortmund. Ett spel på Bayern München som vinnare ger oddset 2,15 och ett spel på Dortmund 3,20 hos betway.

Det är viktiga poäng som står på spel för Dortmund. Redan nu ligger man fyra poäng bakom Bayern München och förlorar man i kväll kommer det att bli oerhört tufft att ta igen försprånget.

Skador kan fälla Dortmund

Att Bayern München är favorit i kvällens möte kanske inte är så konstigt. Dels är Bayern obesegrade i Bundesliga samt att Dortmund har många skador, speciellt i backlinjen.

Dortmund kommer att få ställa upp med en helt ny backlinje mot Bayern eftersom mittbackarna Mats Hummels och Neven Subotic, vänsterbacken Marcel Schmelzer och högerbacken Lukasz Piszczek alla är skadade. Därför har man blixtvärvat mittbacken Manuel Friedrich från, Leverkusen, men frågan är om det kommer att räcka mot Bayerns starka offensiv.

Bayern München har också en del skador och kommer att få klara sig utan både Franck Ribery och Bastian Schweinsteiger.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 november, 2013