bwin och Real firar avtal med specialspel

I samband med förnyandet av kontraktet lanserar bwin specialspel på Real Madrids 10:e Champions League-titel. Ta chansen att bli en av 100 vinnare som får spela på att Real Madrid vinner Champions League senast 2013 till oddset 100 gånger pengarna.

:bwin: och Real Madrid presenterade idag ett förnyat sponsoravtal som sträcker sig över säsongen 2012/2013. Överenskommelsen mellan världens ledande spelbolag online och 1900-talets bästa fotbollsklubben startar 1 juli 2010.

Genom att förlänga kontraktet understryker bwin sitt långsiktiga engagemang till fotboll på högsta nivå, och erbjuder att extraordinärt odds för att fira detta.

Spelet på att Real Madrid vinner Champions League senast 2013 är öppet från 08:00, 28:e september och tillgängligt i 48 timmar.

100 av bwins användare som satsat på ”Ja” kommer att dras genom lottning.

Om Real Madrid vinner Champions League senast 2013 kommer dessa 100 användare att få oddset 100 gånger pengarna till en maximal insats av 10 euro.

Båda sidor är nöjda med det fortsatta samarbetet och har förtydligat sin betydelse för internationell toppfotboll.

Manfred Bodner, delad vd för :bwin: säger:
– Vi är stolta att kunna erbjuda långsiktigt stöd till den mest legendariska fotbollsklubben i världen. bwin och Real Madrid förenas inte bara genom vårt långsiktiga partnerskap. Den stora passionen för fotboll och engagemanget för sport generellt är bara några av de punkter som bildar en stark grund för ett varaktigt och framgångsrikt partnerskap mellan bwin och Real Madrid. Vi är övertygade om att Real kommer att fortsätta att skriva historia och vinna sin tionde Champions League-titel under denna period.

– Internationell fotboll behöver starka partners som bwin. Jag ser fram emot att fortsätta och intensifiera vårt framgångsrika partnerskap med :bwin:, tillägger Real Madrids president Florentino Pérez.

Fotboll är grunden i bwins tredelade sponsorstrategi. Företagets engagemang i Moto GP Världsmästerskap, där bwin varit en del av i många år och är titelsponsor till flera lopp, är den andra delen. Den tredje delen är bwins sponsorportfölj inom basketsporten.