bwin tror på USA, England, Serbien och Tyskland

Argentina, Sydkorea, Uruguay och Mexiko är vidare. Idag gör åtta nationer upp om ytterligare fyra platser i åttondelsfinalerna i VM. Spelbolaget bwin har återigen låtit sina oddssättare analysera matcherna.

USA-Algeriet 1,90-3,45-3,75

?En seger mot Algeriet i denna avslutande gruppspelsmatch räcker för att USA ska gå vidare till åttondelen. Efter oavgjort mot gruppledarna Slovenien och gruppfavoriterna England är Amerikanerna nu i en bra position att gå vidare. Men Algeriet visade mot England att de inte är en enkel nöt att knäcka. Frågan är: klarar USA att knäcka Algeriets försvar??.

Slovenien-England 6,50-4,20-1,45

?De må vara gruppledare men de är fortfarande underdogs i deras sista match mot England. Slovenien behöver bara oavgjort för att vara garanterade en plats i åttondelen medan England måste vinna för att ta sig vidare. Så här långt har dock Capellos manskap varit långt från den form många förväntade sig av dem i Sydafrika. Det är nu eller aldrig för England när Wayne Rooney och John Terry letar efter Joe Coles hjälp att få fart på deras, så här långt, svaga anfallsspela?.

Australien-Serbien 3,80-3,60-1,85

?Efter en chock-vinst mot ett 10-manna-Tyskland ser Serbien ut att ha klarat sig unden den förmodade tidiga utslagningen ur turneringen och bör nu ta sig vidare. Efter att ha slitits sönder av Tyskland lyckades Australien reparera sig och med en överraskande bra insats ta en poäng mot Ghana. Men Serbien är klara favoriter till seger?.

Ghana-Tyskland 6,35-4,25-1,45

?Seger i gruppspelet innebär inte att du automatiskt är världsmästare. Det här fick Tyskland snabbt reda på. Efter en superb start mot Australien kammade tyskland noll mot Serbien. Utan Klose och med en missad straff av Podolski ligger hoppet om överlevnad hos Gomez och Cacau. Ghana kan känna sig säkra på att ett kryss räcker för avancemang, men deras chanser att klara det är små. Coach Löw kommer ha sin trupp tillbaka i form för att ta sin andra gruppspelsvinst?.

bwin har flest odds på VM – över 300 på varje match och mängder av specialspel.