Champions Hockey League: Dags för kvartsfinaler

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll är det dags för de första kvartsfinalerna i Champions Hockey League, som görs upp mellan fyra svenska och fyra finska lag, och bland annat har vi ett helsvenskt möte att se fram emot mellan Skellefteå och Linköping.

De finska och svenska lagen har långt ifrån dominerat i Champions Hockey League men när vi är framme vid kvartsfinalerna är det ändå fyra svenska lag och fyra finska lag som är kvar. I åttondelsfinalerna så tog sig flera svenska SHL-lag vidare med minsta möjliga marginal, som bland annat Skellefteå och Luleå som båda gick vidare efter ett straffavgörande.

Precis som i åttondelsfinalerna kommer kvartsfinalerna att avgöras över två matcher. De första mötena spelas i kväll och den avgörande returerna kommer att spela om en vecka, den 9 december.

Jämna odds inför kvartsfinalerna

Kikar vi på oddsen från NordicBet inför kvällens matcher så är de jämna. Det finska laget Lukko är kvällens största favorit när man tar emot Luleå men till det relativt höga oddset 1,99 gånger pengarna samtidigt som ett spel på gästande Luleå ger 2,85 gånger pengarna hos spelbolaget.

Vi har också ett helsvenskt möte mellan Linköping och Skellefteå att se fram emot. NordicBet håller de svenska mästarna Skellefteå som knapp favorit till 2,29 gånger pengarna samtidigt som ett spel på hemmalaget Linköping ger 2,29 gånger pengarna.

Se nedan för alla kvällens matcher och oddsen.

Spela på CHL hos NordicBet

Oddsen inför kvällens första matcher

Matchstart 1 X 2
17:30 HIFK – Frölunda HC 2.38 4.10 2.38
17:30 SaiPa – Kärpät 2.85 4.10 2.04
17:30 Lukko – Luleå HF 1.99 4.25 2.85
20:05 Linköpings HC – Skellefteå AIK 2.45 4.10 2.29

Odds från NordicBet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 december, 2014