Champions Hockey League: I kväll ska semifinalerna avgöras!

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I dag är det dags för returer i Champions Hockey League. Först ut är mötet mellan Kärpät och Frölunda där Frölunda har en ypperlig chans att ta sig vidare. Senare under kvällens har vi en otroligt spännande retur mellan Luleå och Skellefteå i ett nytt norrlandsderby.

Kärpät – Frölunda

Frölunda kommer idag att gästa finska Kärpät i sin semifinalretur och har med sig en två målsledning efter 4-2 på hemmaplan. Kikar vi på oddsen från NordicBet är de finska mästarna favoriter på hemmais men till oddset 1,85 gånger pengarna, men då gäller det som sagt att man gör minst två mål för att ha chans att ta sig vidare. Frölunda behöver inte gå för fullt och NordicBet ger hela 3,20 gånger pengarna om de skulle vinna inom 60 minuters spel. Båda lagen visar god form även om Frölunda har varit strået vassare då man besegrat både Skellefteå och Linköping medan Kärpät har två övertidssegrar i den finska ligan.

Luleå – Skellefteå

Det avgörande mötet mellan Luleå och Skellefteå är otroligt svårtippat. Skellefteå var solklar favorit i den första matchen hemma men Luleå tog ledningen som Skellefteå till slut kunde kvittera och matchen slutade 2-2. Det var en relativt avslagen tillställning i Skellefteå utan den där extra gnistan som man kan förvänta sig av ett Norrlandsderby. I kväll är det vinna eller försvinna som gäller och då kan inget utav lagen gå på halvfart.

Sedan det första mötet har lagen en liknande form med först en förlust och sedan en seger senast. Luleå vann hemma mot Växjö med 3-1 samt att Skelelfteå krossade Brynäs med hela 7-2 på bortais.

Oddsen talar även i detta möte till Skellefteås fördel till oddset 2,24 gånger pengarna hos NordicBet samtidigt som ett spel på Luleå ger 2,70 gånger pengarna hos spelbolaget.

Andra chansen på Luleå – Skellefteå

Är du intresserad av att spela på Luleå – Skellefteå men är osäker på hur mötet kommer att sluta? Då kan du säkra upp och ta del av NordicBets erbjudande ”Andra chansen”. Spela på ”rätt slutresultat”, ”vinnare 1:a perioden” eller ”sista laget att göra mål” och du får upp till 500 kronor tillbaka om ditt spel inte skulle gå in och något utav lagen gör fyra mål eller fler i detta heta möte.

Gå till NordicBet för att betta

Dagens semifinaler i Champions Hockey League

Matchstart 1 X 2 Första mötet
19:00 Luleå HF – Skellefteå AIK 2.70 3.75 2.24 2-2
17:30 Kärpät – Frölunda HC 1.85 4.35 3.20 2-4

Vinnare av Champions Hockey League

Skellefteå AIK 2.90
Frölunda HC 2.75
Luleå 3.40
Kärpät 7.00

Oddsen ovan är hittar du hos NordicBet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 januari, 2015