Champions League: Ajax – Barcelona

Ajax är i stort behov av poäng när man tar emot Barcelona i onsdagens möte i Champions League. Senast lagen möttes så vann Barcelona med 3-1 men hemmastarka Ajax kan mycket väl, återigen, sno åt sig poäng på hemmaplan.

Matchstart: 20:45
Odds (1-X-2): 8,00 – 5,00 – 1,36

Spela på matchen hos William Hill

Att Ajax är ett bra hemmalag visade man inte minst när man fick med sig ett oavgjort resultat mot PSG samt att man förra säsongen faktiskt vann mot just Barcelona hemma, en merit som stärker lagets självförtroende inför i kväll.

Kvällens match är extra intressant eftersom Luis Suarez gör sin Champions League-debut för Barcelona mot sitt forna klubb där han slog igenom. Även fast Suarez gjorde en blek figur i El Clasico och är mållös så här långt för Barcelona ger William Hill ändå relativt låga 1,80 på att han nätar i matchen.

Kikar vi på matchoddsen inför mötet är gästande Barcelona stor favorit till otroligt låga 1,36 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Ajax ger hela 8,00 gånger pengarna hos William Hill.

Att detta är en nyckelmatch för att vidare avancemang ska vara möjligt för Ajax är det inget snack om då man redan nu ligger fyra poäng bakom tabelltvåan Barcelona och seger är nästan ett måste.