Champions League är äntligen här!

Då var det dags. Champions League 2009/2010. Alla fotbollsfantaster jublar av lycka när världens bästa fotbollsturnering för klubblag drar igång. Vi har otroligt mycket spännande matcher framför oss och till det en uppsjö av möjliga oddsmöjligheter.

De absolut mest intressanta grupperna som lottats fram det här året är Grupp C och Grupp F där storlagen Milan och Real Madrid respektive Barcelona och Inter återfinns. Det som gör dessa matcherna extra spännande är de spektakulära värvningar som skett mellan klubbarna. Kaká får återse sin gamla klubb Milan fast i fel tröja medan Zlatan Ibrahimovic och Etó, sommaren stora snackis i transfercirkusen ställs mot varandra redan i första matchen. Frågan är vilket mottagande Ibra från av Curva Nord i Milano när han kommer till arenan med bortalaget.

Ikväll har vi ett par mycket intressanta matcher att se fram emot. Bland annat tar Chelsea sig an Porto hemma på Stamford Bridge, Marseille möter Milan, Zurich möter Real Madrid och Besiktas skall försöka besegra Manchester Uniteds manskap på sin hemmaplan. I gruppspelet är alla matcher oerhört viktiga och vi lär få se mycket roliga matcher framöver. Nedan presenteras våra fyra utvalda matcher med bäst odds just nu.

Chelsea vs Porto

1: 1,38 – :Centrebet:
X: 4,60 – :Bet365:
2: 10,00 – :Eurobet:

Marseille vs Milan

1: 2,40 – :Eurobet:
X: 3,35 – :Eurobet:
2: 3,30 – :Unibet:

Zurich vs Real Madrid

1: 13,00 – :Expekt:
X: 5,70 – :bwin:
2: 1,27 – :Expekt:

Besiktas vs Manchester United

1: 8,00 – :Unibet:
X: 4,10 – :Sportingbet:
2: 1,53 – :Ladbrokes:

Aktuella odds den 15 september 2009

För att ta del av alla möjliga spel på matcherna rekommenderar vi ett besök i oddsjämförelsen. Följ också grupperna och tabellerna på vår Champions League-sida.

Lycka till!