Champions League: Arsenal – Bayern München

I går fick vi se ett Manchester City som inte räckte till mot det spanska jätten Barcelona i Champions League. I kväll är det återien dags för en match på engelsk mark mellan Arsenal och CL-mästarna Bayern München och kollar man på oddsen väntas det återigen bli en engelsk förlust på hemmaplan.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 5,00 – 3,60 – 1,70 (William Hill)

Bayern München har sedan Champions League-titeln övertygat stort och förbättrat laget med nya smarta värvning som bland annat Mario Götze och Robert Lewandowski från Bundesliga-rivalen Borussia Dortmund. Anförda av den gamle Barcelona-tränaren Pep Guardiola har laget dominerat den inhemska ligan, Bundesliga, och har ännu inte förlorat en match denna säsong.

Sviktande form för skadedrabbat Arsenal

För Arsenal ser läget mer prikärt ut, trots att man har en bra säsong i ryggen. I Premier League kämpar man i toppen av tabellen med övriga storlag som kandiderar om titeln. Arsenal har haft en del tuffa matcher den senaste tiden som hemmamatchen mot Manchester United, som slutade 0-0, samt att man förlorade mot Liverpool med hela 5-1 dessförinnan.

Arsenal har, i vanlig ordning, en skadedrabbad trupp med bland annat Kim Källström, Aaron Ramsey och Abou Diaby på skadelistan samy att Mikel Arteta är avstängd.

Ett formstarkt Bayern München är stor favorit

Bayern Müunchens form pikar spikrakt uppåt med sex raka vinster och det mesta tala för en seger i kväll, trots bortaplan. Ett spel på Bayern som vinnare ger låga 1,70 gånger pengarna och ett spel på att Arsenal vinner matchen på engelsk mark hela 5,00 hos William Hill.