Champions League: Arsenal favorit mot Milan

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Efter Milans utskåpning senast på hemmaplan har Arsenal en ytterst svår uppgift i kvällens returmöte i Champions League. Arsenal måste göra minst fyra mål för att ha en chans att gå vidare till kvartsfinalen. Och på hemmaplan är engelskmännen favoriter, trots allt.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll, Viasat Fotboll HD
Livestreaming: Viaplay.se

Skapa ett konto hos Bwin och spela för 200 kronor och du får Viaplay gratis i en månad!

Milan har ett fyramålsöverläge

Det kommer med all sannolikhet att vara ett desperat Arsenal som kommer att gå för fullt ikväll i mötet med Mail n. Med ett fyramålsunderläge efter det första mötet i åttondelsfinalen i Champions League kommer det att bli oerhört svårt för Arsenal att komma i kapp.

Mirakel har hänt förut och alla minst väll Champions League 2004 när Milan förlorade borta med 4-0 mot Deportivo La Coruña, efter att ha haft ett 4-1 efter det första mötet. Det gäller med andra ord att Milan inte tar ut segern i förskott och underskattar Arsenal.

Inför mötet ikväll så imponerade Milan när de bortaslog Palermo med hela 4-0 och där Zlatan gjorde hattrick i den första halvleken. Inte bara gjorde Milan många mål i den matchen utan de visade upp ett imponerande spel med många djupledslöpningar och många fina tendenser.

Ett blekt Arsenal bortaslog Liverpool

Arsenal vann också helgens möte mot Liverpool med 2-1 på bortaplan. Skillnaden mot Milan är att Arsenal visade upp ett blekt spel där Liverpool förde matchen trots att de saknade lagkaptenen och mittfältsstjärnan Steven Gerrard. Arsenals ess i skjortärmen är Robin Van Persie som på egen hand avgjorde mot Liverpool med sina två mål. Förutom det så är det inte mycket Arsenal visade i mötet med Liverpool som stärkte lagets aktier inför mötet med Milan ikväll.

Båda lagen lider av skador

Arsenal lider av många skador i truppen och saknar bland annat Yossi Benayoun, Abou Diaby, Per Mertesacker och Mikel Arteta. Det betyder att mycket ansvar kommer att vila på Robin Van Persies axlar.

Milan har också en del skador på bland annat Gennaro Gattuso, Kevin-Prince Boateng, Maxi Lopez och det är fortfarande osäkert om Luca Antonini eller Alexandre Pato är klara för spel.

3,45 för en vinst till Milan

Om man tittar på oddsen från spelbolagen så ger Betsson det högsta oddset till 2,11 för en hemmavinst till Arsenal. Och med tanke på Milans god form så är oddset 3,45 hos både Betsson och bet24 mycket intressant.

< ?php $bet_obj_array = array(47953); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 mars, 2012