Champions League: Arsenal – Napoli

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll kommer Arsenal att ta emot Napoli i dödens grupp i Champions League. Oddsen talar till Arsenals fördel och att Benitez förlustsvit på Arsenals hemmaplan fortsätter.

Matchstart: 20:45
TV: Tv6
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 1,95 – 3,60 – 4,00 (Unibet)

Arsenal har en gedigen skadelista

Inför kvällens möte mot Napoli har Arsenal, i vanlig ordning, en gedigen skadelista och kommer att få klara sig utan viktiga spelare som Santi Cazorla, Lukas Podolski, Abou Diaby, Alex Oxlade-Chamberlain, Yaya Sanogo samt Theo Walcott.

Frågetecken kring Albiol och Higuaín i Napoli

I Napoli-lägret rådet finns det en del frågetecken kring Raúl Albiol samt nyförvärvet Gonzalo Higuaín, som båda har skadekänningar. Dock överraskade anfallaren Goran Pandev, innan Higuaíns byttes in, genom att sätta två baljor i helgens bortamatch mot Genoa.

Arsenal klar favorit

Napolis tränare Rafael Benitez var tidigare tränare för Premier League-laget Liverpool men trots åtta försök har han ännu inte vunnit på Arsenals hemmaplan. Kan han vända denna trend med Napoli i kväll tro? Oddsen talar inte för det och bland annat ger Unibet 1,95 gånger pengarna för en seger till hemmalaget Arsenal och relativt höga 4,00 gånger pengarna om Benitez och hans Napoli kan ändra på den negativa statistiken.

Så följer Arsenal – Napoli

Matchstart är klockan 20:45 i kväll och du kan följa mötet i Tv6 eller livestream hos Viaplay.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 oktober, 2013