Champions League: Atlético Madrid – Barcelona

Det kommer att bli en oerhört intressant retur mellan de två spanska topplagen Atlético Madrid och Barcelona i Champions League. Efter 1-1 på Camp Nou är det Atlético som har fördel men oddsen talar för en seger och avancemang för Barcelona.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Odds (1-X-2): 3,25 – 2,40 – 2,60 (William Hill)

I kväll kommer ettan och tvåan i La Liga att göra upp om en plats i Champions League-semifinalen. Efter 1-1 på Camp Nou kommer det att bli en oerhört tuff match mellan de två rivalerna.

Avbräck för båda lagen

Barcelona kommer att sakna både Pique och Victor Valdes, som båda är skadade, vilket givetvis är stora avbräck. Men Atlético Madrids uppladdning störs av skadan på den viktiga anfallaren Diego Costa och skulle han inte vara fit for fight i kväll kan det vara droppen som får bägaren att rinna över för Barcelona.

Barcelona spelbolagens favorit

Med tanke på all den rutin och de erfarenheter som Barcelona har från dessa sammanhang är de också de favoriter i kväll, trots bortaplan. Ett spel på Barcelona som segrare ger oddset 2,60 gånger pengarna hos William Hill medan ett spel på hemmalaget Atlético ger 3,25 gånger pengarna.

Det är därmed också Barcelona som är favorit att gå vidare till finalen till låga 1,67 gånger pengarna hos spelbolaget.