Champions League: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

Atletico Madrid har precis som Arsenal ett underläge att hämta hem från det första mötet men för spanjorernas del är det bara ett mål som ska tas in. Atletico har dessutom hemmaplan i kväll och oddsen talar för en säker hemmaseger.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 1,75 – 3,55 – 5,00
Att vinna (1-2): 1,25 – 3,65

Odds från MyBet

Första mötet i Champions League mellan Leverkusen och Atletico var en tuff och grining historia som Leverkusen till slut vann efter att Hakan Calhanoglu gjort matchens enda mål i den 57 minuten. Thiago blev dessutom utvisad i den 76 minuten för Atletico och kommer därmed inte vara tillgänglig i kvällens retur. Även mittbacksklippan Godin kommer att saknas i Atletico då han drog på sig ett gult kort. Förutom målet så var även Bernd Leno matchvinnare för Leverkusen och stod för flera fina insatser och räddningar när Atletico väl fick till en målchans.

Tuffa matcher är något som Atletico är vana vid men man gjorde inte sin bästa insats mot Bayer Leverkusen och därmed räckte det inte hela vägen. Det är långt ifrån någon panik i Atletico-lägret och att hämta in ett 1-0 underläge på hemmaplan borde inte vara några problem för Champions League-finalisten.

Leverkusen i kanonform medan Atletico letar efter segrar

Det som däremot oroar för Atletico är den gällande formen. Sedan matchen mot Leverkusen har man tre oavgjorda matcher i La Liga och ett kryss räcker inte i kväll då man måste gå för seger. Leverkusen har fyra raka segrar på sin meritlista och är i kanonform inför kvällens match.

Atletico klar oddsfavorit

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är också de talande för att Atletico vinner kvällens retur och spelbolaget MyBet ger relativt låga 1,75 gånger pengarna om det skulle bli så. Ett spel på Leverkusen som vinnare ger hela 5,00 gånger pengarna hos spelbolaget.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 mars, 2015