Champions League: Atletico Madrid – Malmö FF

Malmö FF kommer att ställas mot Atletico Madrid på bortaplan i Champions League i kväll. Det kommer att bli de svenska mästarnas svåraste match i grupp A och oddsen talar för en nästan omöjlig uppgift.

Matchstart: 20:45
TV: TV6
Odds (1-X-2): 1,17 – 6,50 – 21,00

Spela på matchen hos William Hill

Att besegra Atletico Madrid på bortaplan kommer att Malmö FF svåraste uppgift i grupp A och det är inte mycket som talar för att man kommer att få med sig poäng i kväll. Det finns dock några faktorer som talar för att Malmö FF kan skrälla. Första och främst är laget stärkta av att ha tagit hem SM-guldet och kan på så vis lägga all fokus på Champions League istället. En annan faktor är att Atletico faktiskt förlorade mot Olympiakos som sedan Malmö besegrade i den förra omgången, detta kan dock också bli en nackdel och en boost för Atletico som kommer att anstränga sig ytterligare för att inte åka på en ny oväntad poängtapp eller förlust.

Atletico Madrid är, som du säkert redan vet, ett av Europas bättre lag och var ytterst nära att knipa Champions League-titeln förra säsongen men föll i finalen mot den lokala rivalen Real Madrid. Man vann mot Juventus med 1-0 i den föregående CL-omgången och har med sig en planenlig 2-0 seger mot Espanyol i La Liga.

21,00 gånger pengarna för en Malmö-seger

Atletico Madrid är givna favoriter i kväll och oddsen från spelbolagen är otroligt låga. En seger för spanjorerna ger låga 1,17 gånger pengarna hos  William Hill samtidigt som en seger för Malmö ger hela 21,00 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat, som rimligen borde vara Malmö FF hopp, ger 6,50 gånger pengarna.