Champions League: Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I onsdagens matcher i Champions League ska Bayer Leverkusen och Atlético Madrid, samt Arsenal och Monaco mötas. Oddsen talar för att det blir Atlético Madrid och Arsenal som går segrande ur sina respektive matcher.

Matchstart: 25 februari kl 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds Bayer Leverkusen – Atlético Madrid (1-X-2): 3,10 – 3,20 – 2,40

Odds från betway

Det kan bli tufft för Bayer Leverkusen att ta sig an Atlético Madrid, trots hemmaplan i åttondelsfinalen i Champions League. Leverkusen har befunnit sig i en formsvacka då man inte har vunnit någon av sina senaste sex matcher i Bundesliga. Man får i denna första match klara sig utan försvararen Ömer Toprak som är avstängd.

Spelbolagen tror på Atlético

Men utgången är inte helt självklar. Atlético Madrids mittfältare Tiago har sagt att Leverkusen har väldigt kvalificerade spelare ur varje aspekt och är väldigt farliga. Samtidigt säger han att Atlético har förberett sig väl inför denna viktiga fas i Champions League. Spelarna är i bra form och väl förberedda. Koke har dock fortfarande problem med sin skada och kan komma att saknas.

Enligt betway ser det bra ut för Atlético, som för övrigt ligger trea i La Liga. Oddset sätts till 2.40 att Atlético tar hem denna match, medan vinst till Leverkusen ger 3,10 gånger pengarna. Enligt statistiken är Atlético obesegrade i 18 av sina senaste 19 matcher i Champions League.

På onsdagskvällen spelar även Arsenal – Monaco åttondelsfinal i Champions League och där är oddsen mer självklara. Betway betalar ut hela 8,00 gånger pengarna om Monaco vinner medan oddset för vinst till Arsenal ger 1,50 gånger pengarna.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 24 februari, 2015