Champions League: Bayern München – Manchester United

Efter 1-1 på Old Trafford har Manchester United ett tufft läge när man gästar Bayern München i kvällens kvartsfinalretur i Champions League och oddsen talar för en säker seger till Bayern och vidare avancemang för tyskarna.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2):  1,22 – 6,50 – 11,55 (NordicBet)

Redan i det första mötet i Manchester var det Bayern München som var den stora favoriter. Manchester United kunde dock kämpa sig till ett oavgjort resultat, 1-1, trots att tyskarna hade ett stort bollinnehav. Det innebär dock att United inte kan spela på resultatet i kvällens match utan måste göra minst ett mål för att ta sig vidare, lättare sagt en gjort med tanke på de få lägena United hade i det första mötet.

Skador och avstängningar i båda lagen

Det som eventuellt talar för en United-seger är att Bayern saknar både Javi Martínez och Bastian Schweinsteiger som både är avstängda i denna match samt att Bayern har en del skador redan som det är.

Skador har dock även United och en som garanterat kommer att missa matchen är Robin van Persie. Men det finns en del frågetecken kring några spelare som var med i första mötet som bland annat Wayne Rooney, Ashley Young, Rafael med flera.

Bayern klar oddsfavorit

Trots avbräcken för Bayern så är man klar favorit i kväll och bör så vara. Spelbolagen ger låga odds för en tysk seger på Allianz Arena och bland annat ger NordicBet, i skrivandets stund, låga 1,22 gånger pengarna och ett spel på United som vinnare hela 11,55 gånger pengarna under ordinarie matchtid.