Champions League: Bayern München – Porto

Ett skadedrabbat Bayern München är rejält pressade inför kvällens retur mot Porto i Champions League-kvartsfinalen. Porto vann det första mötet med 3-1 på hemmaplan vilket innebär att Bayern har en tuff uppgift framför sig. Spela på mötet hos unibet och du får hela 5,00 gånger pengarna om Bayern tar sig vidare till semifinal.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Odds (1-X-2): 1,34 – 5,50 – 9,00
Att gå vidare: 2,00 – 1,75

Odds från Unibet

Erbjudande: Spela på att Bayern går vidare till hela 5,00 gånger pengarna hos Unibet!

Försvarsmissarna fällde Bayern München i det första mötet

I det första mötet i Porto var det försvarsmissarna som blev Bayern Münchens fall. Redan i den första minuten fick Porto en straff som Ricardo Quaresma förvaltade och i den tio minuten så stod Bayern för ytterligare ett försvarsmisstag som Quaresma kunde utnyttja och göra sitt andra mål för kvällen. Bayern kvitterade i den 28 minuten men Porto fortsatte att trycka på och hade de vassaste målchanserna innan Jackson Martinez utökade till 3-1 i den 65 minuten och fastställde slutresultatet.

Med 3-1 till Porto i det första mötet innebär att Bayern München måste göra minst två mål i kväll och samtidigt se till att Porto inte får hål på Manuel Neuer i målet.

Tufft skadeläge för Bayern

Inte bara måste Bayern gå på offensiven utan man måste göra det utan flera viktiga spelare som Arjen Robben, David Alaba och Javi Martínez. Dessutom är det oklart oms både Franck Ribery och Bastian Schweinsteiger kommer att kunna delta i kväll, enligt uppgifter från UEFA. Det som dock är klart är att Porto kommer att få klara sig utan både Alex Sandro och Danilo som är avstängda.

Bayern favorit att vinna men Porto att gå vidare

Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet är Bayern München klar favorit att vinna kvällens match till låga 1,34 gånger pengarna. Men spelbolagets oddssättare är inte helt övertygade på att Bayern har vad som krävs för att vända detta och ger Porto en knapp fördel att gå vidare till semifinalen till oddset 1,75 jämfört med ett spel på Bayern som ger 2,00 gånger pengarna.

Erbjudande: Spela på att Bayern går vidare till hela 5,00 gånger pengarna

Unibet har dessutom tagit fram ett extra bra oddserbjudande på kvällens match och det innebär att spelbolaget har höjt sitt odds på att Bayern avancerar till hela 5,00 gånger pengarna, vilket är mer än dubbelt så högt än de 2,00 de ger i vanliga fall. Kravet för att ta del av det förhöjda oddset är att du måste betta för minst 200 kronor, men även om du bettar för mer än så är det bara de 200 kronorna som du får hela 5,00 gånger pengarna på. Du tar del av kampanjen genom att aktivera den på ditt konto.