Champions League: Borussia Dortmund – Real Madrid

I kväll har vi ytterligare en tysk-spansk uppgörelse i en Champions League-semifinal när Borussia Dortmund tar emot Real Madrid på hemmaplan. Ett ovisst första möte i semifinalen om man kollar på oddsen.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay ? tv/film i 1 månad gratis!
Odds(1-X-2): 2.60 – 3,50 – 2,60 (betway)

Andra intressanta odds

Att gå vidare till finalen: 2,60 – 1,45

Målgörare
Cristiano Ronaldo – 1,90
Robert Lewandowski – 2,35
Gonzalo Higuain – 2,65
Mario Götze – 3,50

Oddsen är hämtade från betway

Under gårdagen så dominerade Bayern München, på hemmaplan, när man mötte Barcelona i den första semifinalen i Champions League. Resultatet blev hela 4-0 till tyskarna som nu ger Barcelona en oerhört tuff uppgift att vända detta på hemmaplan nästa vecka.

I dagens tyska-spanska möte mellan uppstickaren Borussia Dortmund och storlagen Real Madrid kommer det att bli oerhört spännande. Visserligen så gick Dortmund segrande ur de två mötena när lagen möttes i gruppspelet, med en oavgjort och en vinst. Då var det ett krisdrabbat Real man mötte men som nu är tillbaka på banan igen.

Det lag som numera är i kris är istället Borussia Dortmund med tanke på att värsta rivalen Bayern München i går meddelade att man har värvat Dortmunds stora stjärna, och talang, Mario Götze till nästa säsong. Uppgifter som skakade fansen om omvärlden. Frågan är hur mycket detta påverkar sammanhållningen inom laget och även fansens stöd till Götze.

Skador och avstängning i Real Madrid

Inför mötet har Real Madrid en mindre kris på backsidan med Arbeloa som är avstängd samt att som Marcelo drog på sig en skada i helgens möte med Real Betis. Även Luka Modric är skadad och kan komma att missa mötet.

I Borussia Dortmund så kommer Sebastian Kehl och Sven Bender att saknas på grund av skador.

Ovisst möte om man kollar på oddsen

Kollar man på oddsen från spelbolagen så väntas det bli ett oerhört jämnt möte. Jämför man oddsen från olika spelbolagen så är ändå Real Madrid favoriten, om än knappt, trots bortaplan. Dock tror spelbolaget betway på ett ovisst möte i kväll och ger 2,60 gånger pengar oavsett vinnare. Sett över två matcher är dock Real den stora favoriten och betway ger låga 1,45 gånger pengarna om spanjornerna skulle avancera till final.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.