Champions League: Chelsea – Barcelona

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Få trodde att Chelsea skulle nå semifinalen, de flesta trodde att Barca skulle nå dit. Nu möts de båda i en repris på 2009 års semifinal. Spelbolagen tror på Barcelona.

Avspark: 20:45
TV: TV3, Viasat Fotboll, Viasat Sport HD

Chelsea och Barcelona möttes senast i den omdiskuterade CL-semin 2009. Den första matchen spelades på Camp Nou och slutade mållös. I den andra var Chelsea länge på väg mot final efter Michael Essiens 1-0 redan i den nionde minuten.

Barca kvitterade dock på övertid och avancerade till final i en match där den norske domaren Tom Henning Övrebo hamnade i fokus efter att ha undvikit att blåsta flera klara straffar för Chelsea.

Chelsea har haft ett tufft program på sistone och har flera viktiga matcher framför sig. Ett schema som bör ha viss effekt på den ålderstigna truppen.

Barcelona går som tåget just nu och är hastigt och lustigt bara 4 poäng bakom Real Madrid i ligan. Dessutom möts lagen i Barcelona redan på lördag.

Skador och Avstängningar
Hemmalaget saknar skadade mittbacken David Luiz som tvingades kliva av FA-cup semin mot Tottenham i helgen. Även vänsterbacken Ryan Bertrand och centrale mittfältaren Oriol Romeu missar mötet.

Barcelona saknar mittfältaren Seydo Keita samt de offensiva krafterna David Villa och Ibrahim Affelay. Andreu Fontas är långtidsskadad.

Så tippar spelbolagen
Spelbolagen håller Barcelona som favoriter i kvällens match. Paf betalar 1.67 på bortaseger och man ger hela 5 ggr pengarna på Chelsea.

Bästa odds på Chelsea – Barcelona hittar du i vår oddsjämförelse

Skribent: Johan

Skriven den 18 april, 2012