Champions League: Chelsea – PSG

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kvällens omgång av Champions League har vi ett hyperintressant möte när PSG gästar Chelsea efter 1-1 på Parc des Princes. PSG höll i taktpinnen i det första mötet men i kväll är Chelsea klar oddsfavorit.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,30 – 3,30 – 4,00
Går vidare: 1,36 – 3,00
Förbättrat odds Zlatan gör första målet och PSG vinner: 8,00

Odds från betway

I det första mötet så var det PSG som dominerade matchen, och gick på offensiven, det visar inte minst skottstatistiken som PSG vann med 15-2 och med 8-1 på mål. Chelsea ska vara glada att man lämnade Parc des Princes med ett 1-1 resultat då PSG hade bud på fler mål än så men en storspelande Thibaut Courtois i Chelseas mål satte stopp för PSG:s chanser, gång på gång.

Även fast Chelsea har med sig ett bortamål och går vidare vid 0-0 är det sannolikt att man kommer att spela mer offensivt på hemmaplan i kväll. Offensivt måste även PSG spela då man måste göra minst ett mål i denna match för att ha en chans att ta sig vidare.

Lagen möttes i fjol och då hade PSG med sig en 3-1 ledning från det första mötet men Chelsea tog sig samman i returen på hemmaplan och vann med 2-0, mot ett blekt PSG, vilket precis räckte för ett avancemang med fler gjorda bortamål.

Chelsea klar oddsfavorit hos spelbolagen

I kväll är Chelsea också favorit att vinna returen till oddset 2,30 gånger pengarna hos betway samtidigt som ett spel på en PSG-seger ger höga 4,00 gånger pengarna. Det kan vara en målrik tillställning vi har framför oss eftersom PSG måste gå på offensiven, vilket man lyckades bra med i det första mötet även om man bara gjorde ett mål, och ett spel på över 2,5 mål ger oddset 2,20 gånger pengarna hos betway.

Skador

Chelsea: John Obi Mikel
PSG: Serge Aurier, Mory Diaw, Lucas, Nemanja Matic (osäker), Yohan Cabaye (osäker)

Gula kort

Chelsea: Ivanovic, Filipe Luís a ban, Cesc Fabregas
PSG: Marco Verratti, Gregory van der Wiel

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 mars, 2015