Champions League: Chelsea – PSG

I kvällens omgång av Champions League har vi ett hyperintressant möte när PSG gästar Chelsea efter 1-1 på Parc des Princes. PSG höll i taktpinnen i det första mötet men i kväll är Chelsea klar oddsfavorit.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,30 – 3,30 – 4,00
Går vidare: 1,36 – 3,00
Förbättrat odds Zlatan gör första målet och PSG vinner: 8,00

Odds från betway

I det första mötet så var det PSG som dominerade matchen, och gick på offensiven, det visar inte minst skottstatistiken som PSG vann med 15-2 och med 8-1 på mål. Chelsea ska vara glada att man lämnade Parc des Princes med ett 1-1 resultat då PSG hade bud på fler mål än så men en storspelande Thibaut Courtois i Chelseas mål satte stopp för PSG:s chanser, gång på gång.

Även fast Chelsea har med sig ett bortamål och går vidare vid 0-0 är det sannolikt att man kommer att spela mer offensivt på hemmaplan i kväll. Offensivt måste även PSG spela då man måste göra minst ett mål i denna match för att ha en chans att ta sig vidare.

Lagen möttes i fjol och då hade PSG med sig en 3-1 ledning från det första mötet men Chelsea tog sig samman i returen på hemmaplan och vann med 2-0, mot ett blekt PSG, vilket precis räckte för ett avancemang med fler gjorda bortamål.

Chelsea klar oddsfavorit hos spelbolagen

I kväll är Chelsea också favorit att vinna returen till oddset 2,30 gånger pengarna hos betway samtidigt som ett spel på en PSG-seger ger höga 4,00 gånger pengarna. Det kan vara en målrik tillställning vi har framför oss eftersom PSG måste gå på offensiven, vilket man lyckades bra med i det första mötet även om man bara gjorde ett mål, och ett spel på över 2,5 mål ger oddset 2,20 gånger pengarna hos betway.

Skador

Chelsea: John Obi Mikel
PSG: Serge Aurier, Mory Diaw, Lucas, Nemanja Matic (osäker), Yohan Cabaye (osäker)

Gula kort

Chelsea: Ivanovic, Filipe Luís a ban, Cesc Fabregas
PSG: Marco Verratti, Gregory van der Wiel