Champions League dag två

Gårdagens matcher gav precis det som kunde förväntas. Otroligt underhållande fotboll och en uppsjö av fantastiska mål. Det är inte för inte de här matcherna är det absolut roligaste att både titta och spela på. Ikväll fortsätter de åtta återstående lagen att göra sina debutmatcher i årets upplaga av Champions League.

Även om det är storlag och bra matcher överlag under kvällens drabbningar så är det ändå bara en match som ALLA snackar om. FC Internazionale mot Barcelona. Det finns egentligen ingenting annat att fästa blicken på i kväll. Inför säsongen bytte storlagen sina anfallare och när lotten föll på att de båda storlagen hamnade i samma grupp, skapades en elektronisk stämning i UEFA´s lokaler. Årets match. Alla kategorier. Och det är alltså den första matchen i årets Champions League. Snacka om stjärnsmäll.

Nedan presenterar vi fyra utvalda matcher med bäst odds just nu. För att få betydligt fler spelförslag och uppslag till odds rekommenderar vi ett besök i oddsjämförelsen.

Inter vs Barcelona

1: 3,00 – :Unibet:
X: 3,30 – :Eurobet:
2: 2,50 – :WilliamHill:

Liverpool vs Debrecen

1: 1,12 – :Eurobet:
X: 9,50 – :Unibet:
2: 29,00 – :Centrebet:

Lyon vs Fiorentina

1: 1,78 – :Betsson:
X: 3,50 – :Eurobet:
2: 5,00 – :Centrebet:

Standard Liege – Arsenal

1: 7,50 – :Ladbrokes:
X: 4,10 – :Unibet:
2: 1,53 – :Ladbrokes:

Lycka till!

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 16 september, 2009