Champions League damer final: Lyon – Potsdam

:betfair-logo: I dag spelas finalen i Champions League damer. Lyon möter FFC Turbine Potsdam i vad som ser ut att kunna bli en spännande match. Kommer Potsdam att försvara titeln eller ska Lyon ta revansch och detta år gå segrande ur kampen om förstaplatsen i Champions League damer? :betfair: tror på vinst för Potsdam och sätter oddset för detta till 2.28.

Det var förra året som Lyon blev det första franska lag att spela i finalen, men förlorade med straffar mot tyska Potsdam. Det gav Potsdam sin andra titel och Tysklands sjätte av de nio säsonger som spelats i Champions League damer. Detta år har Lyon varit oslagbara då de har vunnit alla av sina 21 matcher i Division 1 Féminine och har kontrakterat spelare som Camille Abily och Sonia Bompastor.

Potsdams veterancaoach Bernd Schröder anser att Lyon har blivit starkare än förra året, men att även Potsdam har blivit detta. Han hoppas på en tredje seger och berättar för UEFA att Yuki Nagasato, som ligger på andra plats i damernas skytteliga, kommer att spela trots att hon skadade sitt knä i förra veckan.

Klockan 21.00 i kväll är det avspark. Ska du spela på den spännande matchen, besök till exempel :betfair: som erbjuder flera intressanta spel inför matchen.

Odds från :betfair:

Lyon – 3.2
Potsdam – 2.28
Oavgjort – 3.85