Champions League: De möts i semifinalerna & så säger oddsen

Odds och favoriter i Champions League

Nu är det dags för semifinaler i Champions League. Och ska vi tro spelbolaget bet365 så blir det en helengelsk final mellan Liverpool och Manchester City.

Champions League-slutspelet är bara en omgång ifrån finalen i slutet av maj. Kvar i turneringen är nu Manchester City som möter Real Madrid i den ena semifinalen och Liverpool som ställs emot skrällen Villareal.

Av oddsen att döma från bet365 så kommer Manchester City och Liverpool inte bara göra upp om den engelska ligatiteln, utan även om titeln i Champions League. Oddsen hos bet365 ger just nu otroligt låga 1.14 att Liverpool går vidare till finalen och 1.36 på att man där möte Manchester City.

Till bet365

Kan verkligen Villarreal skrälla igen?

Liverpool kommer att möta ett Villareal som är långt ifrån något storlag men som har dräp både Juventus och Bayern München i detta slutspel. Villareal har gjort det riktigt bra i detta slutspel men frågan är om de verkligen kan överprestera igen. Nu möter de dessutom ett Liverpool som är ett av de starkaste och mest formstarka lagen i Europa. Så det är inte så konstigt att Villareal är uträknade på förhand och spelas till låga 5.50.

Real Madrid har haft oddsen emot sig hela vägen

Real Madrid är å andra ligan ett storlag, ett av de störst i Europa. Men det var inte många som trodde på Marängerna inför turneringen. I slutspelet har laget burits fram av Karim Benzema som har gjort osannolika två hattricks, ett vardera mot PSG och Chelsea. Utan målfarliga Benzema hade Real med stor sannolikhet inte varit så här långt framme i turneringen och i kvartsfinalen så går det att hävda att Chelsea var det bättre laget över de två mötena. Likt Villareal har Real haft oddsen emot sig och när de nu möter ett väloljat Manchester City med Guardiola vid rodret och ett lag som på pappret är kanske det bästa i turneringen, då kommer det att bli riktigt svårt. Vilket också oddsen från bet365 speglar som ger Real oddset 3.00 att gå vidare till finalen.

Först ut av semifinalerna är mötet mellan City och Real den 26 april och därefter tar Liverpool emot Villareal den 27 april. Returerna kommer att spelas veckan därpå. Då är Villarreal först ut mot Liverpool denna gång den 3 maj och dagen därpå avgörs mötet mellan Real och City. Avspark i alla matcherna är som vanligt 21:00.