Champions League: Dortmund favorit hemma mot Malaga i returen

Kvällens intressantaste match i Champions League är returmötet mellan Borussia Dortmund och Malaga. Det står 0-0 efter det första mötet men på hemmaplan är Dortmund starka och oddsen talar också för en säker seger till tyskarna.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Livestream: Viaplay ? tv/film i 1 månad gratis!
Odds (1-X-2): 1,40 – 4,50 – 7,50 (William Hill)

Efter 0-0 i det första mötet har Dortmund chans att punktera denna kvartsfinal på hemmaplan. Hemma på Signal Iduna Park har de varit oerhört starka i årets Champions League, både i gruppspelet och slutspelet, med vinster mot bland annat storlag som Real Madrid, Ajax, Shakhtar Donetsk och Manchester City.

Ett tidigt mål för Malaga i kvällens möte kan dock skaka om tyskarna. Dock kan uppladdningen mot Dortmund varit bättre eftersom Malaga förlora bortamötet mot Real Sociedad i helgens La Liga med 4-2.

Oddsen talar för en säker seger till Dortumnd där bland annat spelbolaget William Hill ger låga 1,40 vid en hemmaseger. Ett oavgjort resultat ger 4,50 gånger pengarna och en seger för bortalaget Malaga 7,50 gånger pengarna hos spelbolaget.

Avspark är klockan 20:45 och vill du följa mötet kan du göra det i Viasat Sport eller livestream hos Viaplay.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 april, 2013