Champions League: Elfsborg – Celtic

I kväll tar Elfsborg emot Celtic i returmötet i den tredje kvalomgången till Champions League. Elfsborg är ett starkt hemmalag och en seger i kväll är ett måste för att avancera till playoff.

Matchstart: 19:45
TV: Tv10
Odds (1-X-2): 2,80 – 3,10 – 2,62 (William Hill)

Med ett 1-0 underläge med sig efter det första mötet mot Celtic finns det fortfarande goda chanser för att Elfsborg ska kunna vänta på detta. Elfsborg är alltid starka på hemmaplan och kan mycket väl rubba Celtic i denna match. Dock kan inte Elfsborg spela lika defensivt som man gjorde senast eftersom man måste göra minst ett mål under ordinarie tid.

Elfsborg kommer att få klara sig utan både Lasse Nilsson och Niklas Hult. Det är fortfarande osäkert om Mohamed Bangura kommer att kunna delta i kvällens möte, det kommer att avgöras på uppvärmningen.

Det väntas som sagt bli ett mycket jämnt och spännande möte i kväll. Kollar man på oddsen från bland annat spelbolaget William Hill så är Celtic knapp favorit till 2,62 gånger pengarna. Ett spel på Elfsborg som vinnare ger 2,80 gånger pengarna.

Det är inte bara mötet mellan Elfsborg och Celtic som kommer att spelas i kväll. Här hittar du dagens alla kvalmatcher till Champions League och med de senaster resultaten från de första mötena.