Champions League: FC Barcelona mot FC Shakhtar Donetsk

Ännu en match där FC Barcelona ser ut att ta en enkel seger. Men Pepe Guardiola sa, Shakhtar Donetsk är ett lag som är svåra att spela emot. Det visar i alla fall fjolårets matcher, lagen emellan där Shakhtar Donetsk gav Barcelona två riktigt svåra matcher. Shakhtar Donetsk har satsat friskt under 2000-talet och vann UEFA-kuppen 2008/2009. Nu siktar de högre och nästa mål är en Champoins League-titel. Men många tror att drömmen slutar här. Barcelona är det lag ingen vill möta, speciellt inte i ett tidigt skede och hemma på Camp Nou är Barcelona svårslagna.

Shakhtar Donetsk kommer att gästa Barcelona i kväll. Och Barceolna är stora favoriter att vinna dagens match hemma på Camp Nou där det bästa oddset hittar du hos :expekt: till 1.22 gånger pengarna. Spelbolagen tror inte på en seger till Shakhtar Donetsk och det bästa oddset hittar du hos :unibet: till 16.00 gånger pengarna.

Det är inte mycket som talar för en seger till Shakhtar Donetsk, men med tanke på vad de presterat tidigare mot Barcelona är det ändå inte en omöjlighet. Barcelona har dock en sanslös säsong i ryggen och det vore en stor skräll om de förlorar mot Shakhtar Donetsk.

Se FC Barcelona mot Shakhtar Donetsk live

Matchfakta för FC Barcelona mot Shakhtar Donetsk

Gula kort för FC Barcelona

Inga gula kort

Gula kort för Shakhtar Donetsk

Henrik Mkhitaryan, Darijo Srna

Skador för FC Barcelona

Éric Abidal, Carles Puyol

Skador för Shakhtar Donetsk

Olexandr Kucher, Dmitro Tjyhrynskij (frågetecken)

De bästa oddsen för FC Barcelona mot Shakhtar Donetsk