Champions League: FC Inter – Schalke 04

Både FC Inter och Schalke 04 FC har båda haft ett svåra möten under åttondelsfinalen. Fjolårsvinnaren Inter mötte Bayern Munchen och det blev ett svårt möte, där Inter såg ut att vara i brygga. Men efter att ha legat under mot Bayern, i den sista matchen, tog Inter tag i taktpinnen och kunder vinna med 2-3 och ta sig vidare till kvartsfinalen. Mot Schalke ses Inter som stora favoriter, speciellt för dagens match på hemmaplan, och bästa oddset kan du hitta hos :888sport: till 1.62 gånger pengarna.

Som sagt Schalke gästar Inter och det är inte många som tror att Schalke kommer att rubba fjolårsvinnarna Inter som dock haft en tuff säsong. Inledningsvis har Inter haft en tung säsong och mot Bayern såg det mörkt ut, väldigt länge. Men i båda fallen så har Inter kommit igen och tagit sig vidare till kvartsfinal i Champions League samt att de nu skuggar AC Milan i Seria A-toppen. Det som talar för Schalke är att de har en intressant trupp med spelar som Klaas-Jan Huntelaar och Raul som alltid gör en massa mål i Chapions League sammanhang. Men ett spel på dagensmatch och Schalke ger 7.60 gånger pengarna hos :betfair:.

Fakta för FC Inter mot Schalke 04 FC

Skador för FC Inter

Walter Samuel

Skador för Schalke 04 FC

Christoph Metzelder (bruten nästa, spelar nog med mask), Mario Gavranovi? (frågetecken), Peer Kluge(frågetecken), Klaas-Jan Huntelaar(frågetecken), Christoph Moritz, Christian Pander

Gula kort för FC Inter

Lúcio, Thiago Motta, Goran Pandev, Houssine Kharja

Gula kort för Schalke 04 FC

Sergio Escudero, Peer Kluge, Jefferson Farfán

De bästa oddsen för FC Inter mot Schalke 04 FC

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 april, 2011