Champions League: Galatasaray – Chelsea

Det har inte gått så bra för de engelska lagen i åttondelsfinalerna i Champions League. Frågan är om Chelsea kan vända denna trend när man gästar Galatasaray i kvällens sista omgång. Oddsen talar till Chelseas fördel men likt Olympiakos är Galatasaray hemmastarka och kan det bli ytterligare en skräll i kväll?

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 4,20 – 2,38 – 2,25 (William Hill)

Chelsea gästar i kväll Galatasaray i det första mötet i åttondelsfinalen av Champions League. Galatasaray räknas in som ett av de sämre lagen som är kvar i turneringen och gick vidare genom gruppspelet med endast två vinter i bagaget. Båda vinsterna kom dock på hemmaplan vilket givetvis är en fördel inför kvällens hemmamatch mot Chelsea.

Chelsea gick däremot vidare som gruppsegrare i sin grupp och har imponerat den senaste tiden med ett starkt försvarsspel. Chelsea lär inte förivra sig i denna match utan prioritera försvarsspelet i första hand och försöka hålla nollan för att sedan avgöra på hemmaplan, något som bevisligen inte Manchester United lyckades göra under gårdagen.

Målsnål tillställning med Chelsea som favorit

Att det blir en målsnål tillställning är inte helt otänkbart i kvällens match och ett spel på att det blir under 2,5 mål ger låga 1,65 gånger pengarna hos spelbolaget William Hill.

Är du mer intresserad av att spela på vilket lag som vinner matchen så ger ett spel på Galatasaray oddset 4,20 och ett spel på gästande Chelsea 2,25 gånger pengarna hos William Hill.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 februari, 2014