Champions League: Inför Barcelona – Arsenal

Champions League, Barcelona hemma, Arsenal med en 2-1 ledning gästar. Behövs det sägas något mer? Det kommer att bli åka av från första stund från Barcelonas del. De måste göra minst ett mål för att ta hem detta. De är även enligt oddsen stora favoriter att ta hem vinsten. Inte bara för att det spelar hemma, utan för att Arsenal har många skador och spelare som de inte vet kan starta matchen. Hur som helst måste Barcelona göra en anstormning utan att ge Arsenal allt för stora luckor bakåt, eftersom Arsenal har ett offensivt spel. Vi listar de bästa oddsen kolla in dem här.

Arsenals viktigaste match på otroligt länge, ur flera apsekter. Först för att de vill ta revansch för förra året knock då de åkte ur Champions League-slutspelet, mot just Barcelona, och blev i princip utklassade. Även för att det är dags för Arsenal att visa vilken klass de kan hålla och att de kan utmana de stora lagen,

Trycket kommer bli stort på ett skadedrabbat Arsenal. Barcelona är väldigt bra på hemmaplan och kommer troligtvis att försöka dominera matchen med ett stort bollinnehav. Men Arsenal kommer troligtvis också försöka att spela sitt eget spel, vilket är ett offensiv fotboll med mycket bollinnehav.

Den första matchen var en de mest spännande och bästa som man sett på flera år. Om första matchen var spännande är det inget mot vad denna kommer att bli. Ett Barcelona på hugget är det inte många lag som klarar av, speciellt inte på Camp Nou. Frågan är om Arsenal, med sitt övertag med 2-1, kan skaka ett Barcelona. Ett tidigt mål för Arsenal skulle verkligen sätta myror i huvudet på Barcelona. Barcelona är inte vana att slå i underläge och mot Inter förra året gick det inge vidare. Hur som helst så kommer det bli en oerhört intressant match.

Oddsen talar för Barcelona som ni förstår, men Arsenal är ingen duvunge direkt och kan straffa Barcelona. 6.50 är ett intressant odds för ett oavgjort resultat, och vem vet 9.50 på att Arsenal vinner är också något att fundera över. Oddsen 1.33 på en vinst för Barcelona är inte alla gånger givet.

Gula kort
Barcelonas: Andrés Iniesta, Gerard Piqué (avstängd)
Arsenal: Samir Nasri, Robin Van Persie (skadad), Alex Song, Andrey Arshavin,

Skador
Barcelonas: Jeffrén, Carles Puyol (frågetecken)
Arsenal: Thomas Vermaelen (frågetecken), Robin Van Persie, Theo Walcott (frågetecken), Alex Song, Lukasz Fabianski, Laurent Koscielny (frågetecken)

Matchen går på tv i Viasat HD och Viasat Fotboll.

Se FC Barcelona – Arsenal live direkt i din dator.

Barcelonas fem senaste matcher
Barcelona – Zaragoza 1 – 0
Valencia – Barcelona 0 – 1
Mallorca – Barcelona 0 – 3
Barcelona – Athletic Bilbao 2 – 1
Arsenal – Barcelona 2 – 1

Arsenals fem senaste matcher
Arsenal – Sunderland 0 – 0
Arsenal – Stoke 1 – 0
Arsenal – Barcelona 2 – 1
Arsenal – Wolverhampton 2 – 0
Newcastle – Arsenal 4 – 4

Se fler odds och intressanta spel från alla spelbolagen.