Champions League: Inför Barcelona – Milan

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Det är en riktig stjärnsmäll vi har att vänta ikväll när giganterna Barcelona och Milan möts i kvartsfinalsreturen i Champions League. Det första mötet slutade 0-0 på San Siro i Milano men inför kvällen möte så är Barcelona jättefavoriter om man kollar på oddsen från spelbolagen.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll

Spanjorerna har efter 0-0 i det första mötet ett riktigt bra utgångsläge och har de inte förlorat en hemmamatch i Champions League-sammanhang sedan säsongen 2009. Om man tittar på första matchen så hade Milan stora svårigheter i anfallsspelet samtidigt som Barcelona blev blåsta på två solklara straffar. Därmed kan vi konstatera att Milans chanser inför kvällens match kan anses som relativt små.

Flera avgörande skador för båda lagen

Båda lagen har en del skador som kan vara avgörande. Barcelona saknar framförallt anfallaren David Villas som varit skadad en längre tid och på samma skadelista har de dessutom Ibrahim Afellay samt Andreu Fontas. Det ryktas även om att den viktiga mittfältaren Xavi eventuellt inte kommer att kunna medverka i dagens match på grund av en skada och detta kommer troligtvis att avgöras precis innan start. Tillbaka i Barcelonas trupp är däremot Adriano som missade första mötet.

Milan har också en gedigen skadelista där mittbacken Thiago Silva fortfarande är borta samt att den defensiva mittfältaren Mark van Bommel lider av en ryggskada som kommer att hålla honom borta från spel ikväll. En god nyhet för Milan är att Alexandre Pato, äntligen, är tillbaka och vi alla minns vad han lyckades prestera i det första mötet i gruppspelet när han slog hål på Barcelonas långsamma försvar redan i den förta minuten. Den stora fråga är dock hur Patos form ser ut och huruvida Milans tränare Massimiliano Allegri anser att han kan starta i kvällens match eller inte.

Oddsen talar för en enkel hemmaseger för Barcelona

Oddsen talar för en enkel seger till Barcelona och spelbolagen är rörande överens om att det blir en hemmaseger ikväll. Där Paf ger 1,25 gånger pengarna om Barcelona vinner och hela 12,00 gånger pengarna om bortalaget Milan tar hem matchen. Om du tror på ytterligare en oavgjord match så ger Paf dig 6,00 gånger pengarna.

< ?php $bet_obj_array = array(52243); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 april, 2012