Champions League: Inför dagens play-off med PSV – AC Milan

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll ska de första mötena i play-off:et till Champions League spelas med bland annat stormötet mellan PSV och AC Milan att se fram emot.

Det intressantaste mötet i dagens play-off-omgång till Champions League-gruppspelet är utan tvekan mötet mellan PSV Eindhoven och det italienska storlaget Milan.

Även om Milan är favorit att ta sig vidare till gruppspelet väntas det bli en jämn match när de gästar PSV i kväll. PSV har inlett säsongen i Eredivisie på ett stråland sätt och toppar tabellen med tre raka segrar och 11-2 i målskillnad.

Milan har ett mycket bättre lag på pappret men är just nu inne i försäsongsträning och har inte samma matchtempo i kroppen som PSV. Lägg därtill att PSV har hemmaplan i det första mötet, vilket gör kvällens match än mer intressant.

Två svenskar spelar för klubben Oscar Hiljemark och Ola Toivonen. Hiljemark kommer sannolikt att starta matchen men Toivonen, som ligger i kontraktsförhandlingar med klubben, har fått sparsamt med speltid denna säsong.

Unibet håller Milan som knapp favorit trots bortaplan

Det väntas som sagt bli ett jämt möte och oddsen från spelbolagen ger bortalaget Milan knapp fördel. Och spelbolaget Unibet ger 2,70 gånger pengarna för en hemmaseger till PSV och 2,55 gånger pengarna om Milan skulle vinna kvällens bortamatch.

Tävla hos Unibet och vinn en Premier League-resa

Just nu har Unibet en tävling där du kan vinna biljetter till matchen mellan Manchester City och Manchester United den 22:a september. För att vinna resan behöver du sätta det högsta oddset under tävlingens gång och just nu måste du slå oddset 495,00.

Så spelas kvällens matcher:

17:00 Shakhter Karagandy – Celtic
20:45 Lyon – Real Sociedad
20:45 Paços de Ferreira – Zenit
20:45 PSV Eindhoven – Milan
20:45 Viktoria Plzen – Maribor

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 augusti, 2013