Champions League: Inför Tottenham – Milan

Idag är det dags för en av de hetaste matcherna i Champions League, Tottenham Hotspur FC mot AC Milan. Det är den andra matchen av två, där det senaste mötet blev hetlevrat. I den första matchen i Milano fick hemmalaget Milan inte igång sitt spel och kunde inte skapa någon press. Men Milan flyttade upp spelet mot slutet och då kunde Tottenham kontra in 0-1 som blev slutresultatet. Nu behöver Milan göra två mål på bortaplan för att vinna mötet. Oddsen talar för Tottenham tar hem dagens match där bästa oddset ligger på 2.30 och för Milan 3.40.

Första mötet lagen emellan blev grinigt och tjurigt, men den här gången höll i alla fall Zlatan Ibrahimovic sig lugn. Det gjorde inte Gennaro Gattuso som var helt galen i 90 minuter. Det resulterade i ett gult kort för Italienaren, kanske han skulle haft en till, men han är i alla fall avstäng i bortamötet mot Tottenham. Det är ett stort avbräck för Milan som redan har en lång rad spelare som är skadade, speciellt på mittfältet. Samtidigt som nyförvärven som Cassano och Marco Van Bommel inte får delta i Champions League sammanhang med Milan denna säsong.

I nuläget talar allt för Tottenham, som även får tillbaka yttermittfältare och storstjärnan Gareth Bale. Gareth Bale kommer att göra livet svårt för Milan med hans snabbhet och teknik. Nu gäller det för Tottenham att ta chansen på hemmaplan och äntligen ta sig vidare till kvartsfinal i Champions League, en av de viktigaste matcherna någonsin för klubben.

Tottenham Hotspur mot AC Milan kommer att sändas i Viasat Fotboll och Viasat Sport HD

Se Tottenham Hotspur FC mot AC Milan live direkt i din dator

Tottenhams fem senaste matcher
Wolverhampton – Tottenham 3 – 3
Blackpool – Tottenham 3 – 1
Milan – Tottenham 0 – 1
Sunderland – Tottenham 1 – 2
Tottenham – Bolton 2 – 1

Milans fem senaste matcher
Juventus – Milan 0 – 1
Milan – Napoli 3 – 0
Chievo – Milan 1 – 2
Milan – Tottenham 0 – 1
Milan – Parma 4 – 0

Kolla in fler spännande och intressanta odds för Tottenham Hotspur FC mot AC Milan