Champions League-kval: Malmö FF får det tufft

Malmö FF går in i den tredje kvalomgången, till Champions League, med gott mod trots att Glasgow Rangers står för motståndet. Inte bara är Ranger ett mycket bättre lag, utan Malmö kommer att få spela på bortaplan nu i kväll. Spelbolgen tror inte att Malmö klarar av det tuffa motståndet i kvällens match och ger höga odds för en vinst till de svenska mästarna.

Rangers har ett mycket starkt lag med landslagspelare från exempelvis Skottland och Kroatien i truppen. Lägg därtill två vassa anfaller och Malmö får mycket att oroa sig för.

Uppställning Malmö FF – 4-4-2

Dusan Melicharek
Markus Halsti – Pontus Jansson – Daniel Andersson – Yago Fernnadez
Jiloan Hamad – Ivo Pekalski – Wilton Figueiredo – Jimmy Durmaz
Dardan Rexhepi – Daniel Larsson

Att Malmö har en chans är väldigt tveksamt Rangers är flera klasser bättre och har kvalat till gruppspelet till Champions League flera gånger under de senaste åren och har då fått storstryk. Men att ta sig dit är ändå väldigt starkt vilket visar på att Rangers har vad det krävs att slå sig fram i Europa, även om de förlorar mot de stora lagen.

Spelbolagen tror stenhårt på en seger till Ranger och ja allt annat vore ett fiasko för de skotska krigarna. :ladbrokes: ger dig det bästa oddset med 1.44 gånger pengarna för en seger till hemmalaget Glasgow Rangers. Om du tror att Malmö FF har en chans så hittar du det bästa oddset för en vinst hos :betfair: till 9.50.

De bästa oddsen från spelbolagen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 juli, 2011