Champions League-kval: Malmö FF – Ventspils

I kväll så tar Malmö FF emot lettiska Ventspils i den andra omgången av Champions League-kvalet. Malmö FF toppar just nu Allsvenskan och har en bra formkurva och på hemmaplan är Malmö given favorit om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 19:00
Odds (1-X-2): 1,18 – 6,00 – 13,00 (William Hill)

Malmö FF är given favorit när man i kväll går in i Champions League-kvalets andra omgång och tar emot lettiska Ventspils på Swedbank Stadion. Malmö har en bra formkurva sedan omstarten efter VM med en säker seger hemma mot Åtvidaberg med 3-0 samtidigt som man kryssade borta mot ett Brommapojkarna 1-1.

På hemmaplan har Malmö gjort 16 mål på sju matcher och en seger kväll är nyckel till seger i detta möte.

Oddsen talar också för en säker seger till Malmö till låga 1,18 gånger pengarna hos William Hill samtidigt som ett spel på Ventspils ger hela 13,00 gånger pengarna.

Matchstart är klockan 19:00.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 juli, 2014