Champions League-kvalet: IFK Norrköping – Rosenborg

IFK Norrköping och Rosenborg ska nu göra upp om vem som tar sig vidare till den tredje omgången i Champions League-kvalet. Rosenborg har med sig en 3-1 ledning och är favoriter om vi kikar på oddsen från spelbolagen.

Matchstart: 19:15
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 2,70 – 3,75 – 2,35
Att gå vidare: 6,00 – 1,10
Över/under 2,5 mål: 1,54 – 2,55
Att båda lagen gör mål ja/nej:  1,47 – 2,65

Odds från LeoVegas >

IFK Norrköping lyckades hålla 0-0 i halvtid i den första matchen mot Rosenborg i Trondheim. Men i den andra halvleken så åkte man på tre snabba mål bakåt och det va nattsvart för Norrköping. Sebastian Andersson såg dock till att Norrköping fick med sig ett mål från den tufft bortamatchen vilket ger Peking lite hopp i onsdagens retur. Skillnaden mellan 0-3 och 1-3 är oerhört stor och nu räcker det med att Norrköping vinner med två mål i returen på hemmaplan för att gå vidare.

Norrköping kommer att få tillbaka den skadade försvararen Linus Wahlqvist i detta möte, ett välbehövligt tillskott. På skadelistan har man sedan tidigare Mitov Nilsson och Tkalcic.

Kikar vi dock på oddsen från spelbolagen ger de inte positivt vibbar, sett ur sett svenskt perspektiv. Ett spel på att Roseborg går vidare ger låga 1,10 och motsvarande spel på att Norrköping tar sig vidare hela 6,00 gånger pengarna hos spelbolaget LeoVegas. Kikar vi på 1-X-2 oddsen hos LeoVega så talar även de till norrmännens fördel, om än knappt, då ett spel på Rosenborg ger oddset 2,35 och Norrköping 2,70 gånger pengarna.