Champions League: Inför Milan – Barcelona

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Zlatan Ibrahimovic ställs än en gång mot sin gamla arbetsgivare när Milan ikväll tar emot Barcelona på San Siro. Barcelona är stora favoriter enligt oddsen.

Kvartsfinalmöte 1: Milan – Barcelona
Matchstart: 20:45
TV/Streaming: Viasat Fotboll, Viasat Fotboll HD
Odds på matchen

Lagen möttes redan i gruppspelet, då slutade motsvarande möte i Milano 3-2 till Barcelona. På Nou Camp i Barcelona skrevs slutresultatet till 2-2.

Milans tränare Massimiliano Allegri pratar enligt uefa.com om vikten av att våga inför matchen. Han vill att hans spelare ska attackera och visa mod.

Men Milan har problem inför matchen. Problem man helst hade varit utan med tanke på motståndet. Thiago Silva, Milans klart bäste försvarare, missar matchen efter att ha drabbats av en lårskada i mötet med Roma i helgen, en match som Milan vann med 2-1.

Pato, som var så lyckosam i höstens möte i Barcelona, missar även han matchen liksom Ignazio Abate och Alexander Merkel. Dessutom är viktige mittfältskuggen Mark Van Bommel avstängd.

Ljusare i Barcalägret

Barcelona, som senast 2-0 besegrade Mallorca i ligan, har ett betydligt ljusare skadeläge. Eric Abidal, David Villa, Ibrahim Affelay och Andreu Fontas är visserligen långtidsskadade men den enda tveksamma utöver denna kvartett är Adriano.

Spelbolagen tror på Barcelona ikväll och betalar runt 1.70 på katalansk seger. I skrivande stund har Betsafe bäst odds – 1.75.

Skribent: Johan

Skriven den 28 mars, 2012