Champions League: Man City – Bayern München

:bet24-logo: Flera intressanta matcher spelas i kväll när det ska avgöras vilka lag som går vidare från grupp A, B, C och D i Champions League. Bland annat behöver Manchester City vinna mot Bayern München för att ta sig vidare och :bet24: sätter oddset 1.65 för seger till City.

Det står klart att Bayern München är segrare av grupp A i Champions League, vilket innebär att laget kan ta det ganska lugnt i kvällens match. Varken Arjen Robben, Toni Kroos eller Bastian Schweinsteiger följer med truppen till Eithad Stadium. Manchester City kommer att sakna Aleksandar Kolarov men mycket borde ändå tala för att City, som just nu toppar Premier League, kommer att ta hem segern i kvällens match. Men för att laget ska ta sig vidare, får inte får inte Napoli vinna över Villarreal. Oddsen talar dock för seger till Napoli och :betsafe: sätter detta till 1.75.

Matchen mellan Manchester City och Bayern München är bara en av kvällens spännande matcher. Ta gärna en titt på matcherna i grupp C: Basel – Manchester United och Benfica – FC Otelul Galati. Här hittar du den aktuella tabellen för grupperna i Champions League 2011/2012.