Champions League: Manchester City – Barcelona

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

En av de stora höjdpunkterna i Champions League-åttondelsfinalerna är stormötet mellan Manchester City och Barcelona, som har sitt första möte i kväll på Etihad Stadium i Manchester. Kollar man på oddsen är det gästande Barcelona som är favorit trots bortaplan.

Matchstart: 20:45
TV: TV6
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 2,88 – 3,50 – 2,40 (Betway)

Kvällens första match i åttondelsfinalen mellan Manchester City och Barcelona är något alldeles extra. Det är två lag som borde gå längre i turneringen och som med alla möjliga medel vill nå en kvartsfinal.

Seger ett måste för City

Kvällens första möte mot Barcelona är extra viktig för Manchester City och nyckeln till ett vidare spel i Champions League. Förlorar City den första matchen har man en nästan omöjlig uppgift att vända på Camp Nou i Barcelona. Förutom den sportliga delen är matchen också viktig för att sätta respekt i Barcelona och samtidigt visa för sig själv och övriga lagen att man kan utmana de bästa lagen i Europa, då Manchester City aldrig tidigare har gått så här långt i Champions League tidigare.

Skador kan bli avgörande

City är stärkta av segern mot Chelsea i FA-cupen men avsaknaden av både Sergio Agüero samt Fernandinho kan bli förödande för laget och två avbräck som är svåra att ersätta.

Barcelona ett av världens bästa lag

Barcelona har inte riktigt varit den dominanta och självklara kraft som vi är vana vid. I ligan så är titeln långt ifrån säker samtidigt som förlusten i semifinalen i förra årets Champions League visade att detta lag är långt ifrån oslagbart. Dock finns det fortfarande ett grundspel och givetvis en Leonel Messi som gör att Barcelona fortfarande är en av världens bästa.

Barcelona knapp favorit i det första mötet

Manchester City har mycket kvar att bevisa och spelbolagen tror att Barcelona kommer att bli en svår motståndare trots hemmaplan. Jämför man oddsen så tror nästan alla spelbolagen på en seger till Barcelona, om än knappt, och bland annat ger Betway 2,40 för en bortaseger och 2,88 gånger pengarna för en hemmseger till Manchester City.

Matchstart är som alltid 20:45 och matchen kommer att sändas i TV6 samt på nätet i Viaplay.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 februari, 2014