Champions League: Manchester City – Bayern München

I kväll har Manchester City kniven mot strupen när de tar emot det tyska storlaget Bayern München i Champions League. Bayern är skadedrabbat och trots bortaplan är tyskarna oddsfavoriter.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 3,50 – 3,60 – 2,10

Spela på matchen hos Ladbrokes

Manchester City har verkligen kniven mot strupen när man i kväll tar emot Bayern München i Champions League. I grupp E ligger City sist med endast två poäng och har två poäng upp till trean CSKA Moskva och tvåan Roma på fyra poäng. Tabelläget i grupp E gör att Citys chanser om ett avancemang fortfarande lever men då gäller det att man tar tre poäng i kväll, något som kommer att bli oerhört tufft mot ett Bayern München som plöjt igenom denna grupp utan något poängtapp så här långt.

Skadedrabbat Bayern och tunga avstängningar i City

Det är dock ett skadedrabbat Bayern München som gästar City på Ethiad Stadium i kväll. Bland annat så kommer Bayern att sakna David Alaba, Claudio Pizarro, Javi Martínez, Thiago Alcántara, Philipp Lahm och Holger Badstuber. Även om City inte har en lika gedigen skadelista är avstägningarna på de två mittfältarna Yaya Touré och Fernandinho otroligt tunga.

Oddsen talar för en tysk seger

Kikar vi på oddsen ifrån spelbolagen så tror de på ett respass ut ur turneringen för det engelska mästarlaget. Ett spel på City ger hela 3,50, trots hemmaplan, hos Ladbrokes samtidigt som ett spel på gästande Bayern ger 2,10 gånger pengarna.