Champions League: Manchester City – Bayern München

Kvällens stormöte i Champions League kommer att spelas mellan Manchester City och förra säsongens mästare Bayern München i grupp D, och kollar man på oddsen är gästande Bayern favorit.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 3,10 – 3,25 – 2,30 (Expekt)

Manchester City har inlett säsongen med blandad kompott. I Premier League så ligger man bara på en 7:e plats, med tio poäng av arton möjliga, och har bland annat kryssat mot Stoke, förlorat mot Cardiff och även tagit hem en stor prestigeseger i derbymatchen på hemmaplan mot Manchester United som man vann med 4-1. I Champions League inledde man gruppspelet på bästa sätt genom att vinna mot Viktoria Plzen med 3-0 på bortaplan. Positivt för City, inför kvällens match, är att de två oerhört viktiga spelarna David Silva och Sergio Agüero är tillbaka i truppen.

Tuff prövning för City mot ett formstarkt Bayern

Mötet mot ett formstarkt Bayern München kommer att bli en tuff prövning för City. Bayern har inlett den inhemska ligan, Bundesliga, på ett imponerande sätt med sex vinster och en oavgjord match på de sju inledande matcherna. I Champions League och grupp D så gjorde man precis som City genom att vinna med 3-0 i den inledande match, mot CSKA Moskva.

Bayern och City väntas gå vidare från grupp D och kvällens möte kan ses som den första uppgörelsen om vem som kommer att ta hand om första och andra platsen i gruppen, även om det är långt dit.

Så kan du följa mötet

Matchstart är klockan 20:45 och mötet kommer att sändas i Viasat Fotboll eller livestream hos Viaplay.

Bayern München är klar favorit

Kollar man på oddsen inför mötet, från spelbolaget Expekt, är Bayern knapp favorit till oddset 2,30 jämfört med oddset 3,10 för ett spel på hemmalaget City.