Champions League: Manchester United – PSV

Manchester United kan säkra avancemang till Champions League-slutspelet vid seger mot PSV i kväll. Vid förlust så hamnar United dock i ett tufft läge inför den sista omgången, vilket sätter extra press på den engelska storklubben. Oddsen är dock på Uniteds sida i detta möte.

Champions League

Matchstart: 20:45
TV: Viaplay Sport
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,47 – 4,60 – 7,85
Över/under 2,5 mål:1,81 – 2,04
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,98 – 1,81

Odds från Unibet

Efter förlusten i det senaste mötet har United revansch att utkräva och vad är inte bättre än att göra det på hemmaplan? Dessutom har United tre raka vinster i ryggen och kan gå stärkta in i detta möte. Det som talar emot United är lagets skadesituation med hela nio skadade spelare. Men en ljusning finns då Wayne Rooney, Marouane Fellaini och Anthony Martial väntas vara tillbaka i kväll. Men spelare som Luke Shaw, Michael Carrick, Ander Herrera och Antonio Valencia kommer dock att missa matchen.

PSV har ett tungt bortafacit i så här långt i Champions League

PSV var det bättre laget när man slog United på hemmaplan tidigare i gruppspelet med 2-1. Men PSV har ett tungt bortafacit med två förluster mot Wolfsburg och CSKA Moskva i detta gruppspel och vi kan räkna med en helt anna match i kväll på Old Trafford. PSV har dock enbra form med sex matcher utan förlust, varav fem vinster och en oavgjord.

United klar favorit

 

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så talar otvetydigt till Uniteds fördel och Unibet ger låga 1,47 gånger pengarna om engelskmännen säkrar avancemang till slutspelet och besegrar PSV. Ett spel på en seger till PSV ger hela 7,85 gånger pengarna och ett oavgjort resultat oddset 4,60.