Champions League: Manchester United – Real Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll ska det avgöras om det blir Real Madrid eller Manchester United som går vidare till kvartsfinalen i Champions League. Ett otroligt jämnt möte har vi att vänta vilket även oddsen från spelbolagen talar för.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 3,00 – 3,50 – 2,30 (betway)

Både Real Madrid och Manchester United är två formstarka lag, som har vunnit alla sina möten sedan det första mötet lagen emellan, i Champions League, som slutade 1-1 lagen. Dock har Real vunnit mot Barcelona inte mindre än två gånger den senaste veckan vilket är både en stor prestige men även en självförtroende boost för laget.

Efter resultatet i det första mötet samt att det är två formstarka lag som möts kan detta sluta hur som helst. Skillnaden mellan lagen är att Real är mer individuellt skickliga medan United har bättre lagsammanhållning och har även hemmaplan i kväll. United har också en fördel med att ha ett bortamål att vila på och kan bli avgörande.

Oddsen från spelbolagen är också talande för ett jämnt möte men med en viss fördel till bortalaget Real Madrid. Spelbolaget betway ger 2,30 för en seger till Real och 3,00 om hemmalaget United tar hem mötet.

Båda lagen kommer att ställa upp med i princip ordinarie startelvor.

De senaste oddsen från spelbolagen hittar du nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 mars, 2013