Champions League: Manchester United – Real Madrid

I kväll ska det avgöras om det blir Real Madrid eller Manchester United som går vidare till kvartsfinalen i Champions League. Ett otroligt jämnt möte har vi att vänta vilket även oddsen från spelbolagen talar för.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 3,00 – 3,50 – 2,30 (betway)

Både Real Madrid och Manchester United är två formstarka lag, som har vunnit alla sina möten sedan det första mötet lagen emellan, i Champions League, som slutade 1-1 lagen. Dock har Real vunnit mot Barcelona inte mindre än två gånger den senaste veckan vilket är både en stor prestige men även en självförtroende boost för laget.

Efter resultatet i det första mötet samt att det är två formstarka lag som möts kan detta sluta hur som helst. Skillnaden mellan lagen är att Real är mer individuellt skickliga medan United har bättre lagsammanhållning och har även hemmaplan i kväll. United har också en fördel med att ha ett bortamål att vila på och kan bli avgörande.

Oddsen från spelbolagen är också talande för ett jämnt möte men med en viss fördel till bortalaget Real Madrid. Spelbolaget betway ger 2,30 för en seger till Real och 3,00 om hemmalaget United tar hem mötet.

Båda lagen kommer att ställa upp med i princip ordinarie startelvor.

De senaste oddsen från spelbolagen hittar du nedan.