Champions League: Manchester United – Real Madrid

I kvällens Champions League har vi stormatchernas stormatch när Real Madrid tar emot Manchester United i det första mötet av två i åttondelfinalen. Trots en dålig säsong i La Liga så är Real Madrid stor favorit på hemmaplan.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 1,65 – 3,75 – 5,00 (betway)

Vilken stormatch vi har i kväll när Manchester United gästar Real Madrid på Santiago Bernabéu. Oddsen från spelbolagen talar sitt tydliga språk och de håller hemmalaget som stor favorit. Men Manchester United ska man aldrig räkna bort speciellt inte denna säsong då de har värvat en av Europas farligaste målskyttar i Robin van Persie.

Real Madrid har en tuff säsong bakom sig, inte minst i den inhemska ligan La Liga, och uppvisat en varierande form. Därmed är det extra skönt att man senast vann med hela 4-1 mot Sevilla och har det att luta sig mot när man går in i dagens åttondelsfinal. I Champions League-gruppspelet tog man dock sig relativt enkelt vidare från gruppen före bland annat Manchester City, som är United främsta utmanare om Premier League-titeln.

Real Madrid har under hösten kantats av interna stridigheter och det sägs att det finns en spricka mellan vissa spelare och tränaren Mourinho. Men fullt fokus ligger på kvällens viktiga möte i Champions League och det är av yttersta vikt att Real Madrid får med sig en vinst i kväll, med minst ett mål. Annars kommer det att bli oerhört tufft borta mot United.

Trots att matchen på förhand känns vidöppen håller spelbolaget betway hemmalaget Real Madrid som stor favorit till låga 1,65 gånger pengarna och ett spel på United som vinnare av matchen ger 5,00 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat vore dock fördelaktigt för United, som då skulle få lite andrum på hemmaplan, till oddset 3,00 gånger pengarna hos spelbolaget.

Spännande kommer det att bli och som alltid är matchstart klockan 20:45 och matchen kommer du att kunna se i Viasat Fotboll.

Fler odds från spelbolagen hittar du nedan