Champions League: Marseille – Borussia Dortmund

I kväll ska det avgöras vilka som tar sig vidare till slutspelet i Champions League. Fjolårsfinalisten Borussia Dortmund sitter i en riktig knipa och måste hålla jämna steg med Napoli för att gå vidare till slutspelet.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Motor
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 7,50 – 4,80 – 1,40 (William Hill)

Borussia Dortmund har inte på något sätt gjort det dåligt i grupp F i Champions League men ändå kan man missa slutspelet om man inte vinner mot Marseille i kväll. Dortmund har skrapat ihop nio poäng men det har också Napoli gjort samtidigt som Arsenal toppar gruppen med 12 poäng. Om Dortmund ska avancera till slutspelet så måste man ta minst lika många poäng som Napoli gör mot Arsenal, vilket innebär att en seger säkrar en slutspelsplats.

Marseille har varit lite av ett krislag denna säsong vilket inte minst visas i Champions League då man ännu är poänglöst. Med tanke på tränarbytet och skador i Marseille är det inte så konstigt att Dortmund är klar favorit i kväll. Ett spel på Dortmund som vinnare ger det låga oddset 1,40 gånger pengarna hos spelbolaget William Hill, trots bortaplan. Ett spel på Marseille som vinnare ger 7,50 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 december, 2013