Champions League: Milan – Barcelona

En av de hetaste Champions League-matcherna ikväll är mötet mellan Milan och Barcelona. Första matchen i gruppen slutade 2-2 i Zlatans frånvaro. Hos oss hittar du de senaste odden för detta spännande möte.

Matchstart: 20:45
TV: Visat Fotboll
Livestream: Viaplay

Alla matcher kan du se hos Viaplay.se och om du blir medlem hos Bwin får du en månad med livestreamad sport – helt gratis.

Kolla även in det kompletta spelschemat för de sista omgångar i Champions League-gruppspelet

2-2 i det första mötet

I det första mötet på Camp Nou i Champions League-gruppspelet så fick Milan klara sig utan Zlatan och ett oavgjort resultat var godkänt för Milan, men på hemmaplan så är inget annat än en vinst tänkbart även fast man möter världens, för tillfället, bästa lag.

Barcelonas kommer att få klara sig utan avstängde högerbacken DSaniel Alves samt den offensiva mittfältaren Andrés Iniest, två stora avbräck för laget. Milan får däremot klara sig utan slitvargen Mathieu Flamini och troligen även Gennaro Gattuso. Anfallaren Cassano har precis kommit tillbaka från sin sjukhusvistelse och kommer inte att kunna delta.

Det väntas bli ett hett möte med tanke på Zlatans bok, som släpptes för inte så länge sedan, och frågan är om det inte kommer att bli en mer prestigekamp för Zlatan än för Barcelona.

Vinnaren av denna kamp kommer att säkra vinsten i gruppen, förutsatt att de vinner även i nästa omgång. För Barcelona räcker det dock med ett oavgjort resultat med tanke på att Milan spelade, helt oväntat, lika mot Viktoria Plzen. Både Milan och Barcelona är dock klara för slutspel redan nu men en vinst i gruppen gör att åttondelsfinalen kommer att bli, med alla sannolikhet, en mycket lättare resa.

Spelbolagen tror på Barcelona

Spelbolagen är eniga om att Barcelona är favorit i mötet mellan dessa två storlagen och trots att Milan har hemmaplan så hittar du det bästa oddsen för en bortaseger till 1.80 (:betsafe:) gånger pengarna. För hemmalaget Milan så hitta du det högsta oddset till 5.00 (:unibet:) gånger pengarna.

Odds för Milan – Barcelona i Champions League


Kolla in de senaste oddsen från alla bolagen för matcherna i Champions League

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 november, 2011