Champions League: Monaco – Juventus

Monaco stod upp bra i det första mötet borta mot Juventus i Champions League-kvartsfinalen men måste vända en 0-1 underläge i kvällens retur på hemmaplan. Monaco stod för en rejäl skräll när man slog ut Arsenal i åttondelsfinalen och frågan är om de kan göra det igen mot Juventus. Kikar vi på oddsen talar de för en Juventus-seger i kväll och att de går vidare till semifinal. 

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 3.50 – 3.20 – 2.35
Att gå vidare: 5.00 – 1.17

Odds från Mybet

Monaco stod för en bra insats borta mot Juventus i det första mötet men en olycklig straff såg till att Arturo Vidal kunde ge hemmalaget Juventus ledningen. Båda lagen hade bra chanser att göra fler mål än så men målvakterna Gianluigi Buffon och Danijel Subasic stod för stabila insatser och såg till att det blev en målsnål tillställning.

Kan Monaco stå för en ny bragd?

Monaco är turneringens stora utropstecken så här långt med tanke på att de slog ut det engelska storlaget Arsenal i åttondelsfinalen med att vinna med 3-1 borta men förlorade returen hemma med 0-2. I kväll har dock inte Monaco ett bra resultat att förlita sig på utan måste gå på offensiven vilket kan öppna upp ytor för Juventus att jobba på, som Monaco får se upp med eftersom Juventus skapade flera kvalificerade målchanser i det första mötet.

Oförändrat skadeläge

Skadeläget är i stort sett oförändrat från det första mötet. I Juventus så är Andrea Pirlo tillbaka men samtidigt är det osäker om Arturo Vidal är klar för spel men saknar fortfarna bland annat Paul Pogba, Kwadwo Asamoah och Martin Caceres. I Monaco så är Lacina Traore fortfarande borta.

Klar Juventus-fördel om vi kikar på oddsen

Spelbolagen tror inte att Monaco kan upprepa sin bragd och kikar vi på oddsen från Mybet ger ett spel på en Monaco-seger i kväll 3,50 och en Juventus-seger 2,35 gånger pengarna. Dessutom ger Mybet låga 1,17 gånger pengarna på att Juventus avancerar till semifinalen.